Sobota 24.02.2018
DENNÍ MENU
Seznam alergenů obsažených v jednotlivých pokrmech a nápojích je k nahlédnutí u výčepu
Předkrmy:
  1 ks Buřt na černém pivu 40,-
  100g Nakládaný Hermelín s feferonkou 50,-
  100g Tlačenka s octem a cibulí 33,-
  1 ks Dejvický utopenec v našem nálevu s cibulí 40,-
Polévky:
  Bramborová 35,-
Připravujeme: příprava ryb a minutek může trvat více než 20 minut:
  1 ks Pstruh po mlynářsku, vařené brambory 128,-
  150g Kuřecí steak špikovaný sušenými tomaty, americké brambory 127,-
  150g Krůtí steak po „Indicku“, dušená rýže 127,-
  150g Smažený „Kovářský“ vepřový řízek s česnekem, smetanové brambory se šalotkou 127,-
  150g Vepřová krkovice po ďábelsku, restované brambory 127,-
  200g Hovězí roštěná na grilu se sýrovým přelivem s cibulí a žampióny, bramborové hranolky 145,-
Hotová jídla:
  140g Anglický rostbeef z hovězí roštěné, vařené brambory, tatarská omáčka 121,-
  140g Rozlítaný španělský ptáček z roštěné, dušená rýže nebo houskové knedlíky 116,-
  140g Svíčková na smetaně, houskové knedlíky, brusinky s čerstvou šlehačkou 119,-
  140g Pivovarský guláš, houskové knedlíky nebo těstoviny 114,-
  140g VKZ – vepřové maso, houskové knedlíky, dušené zelí 114,-
  140g Segedínský guláš, houskové knedlíky 114,-
  140g Pirátské vepřové maso s anglickou slaninou, klobásou, cibulí a feferonkou, bramborové hranolky 119,-
  ¼* Pečené kachny, bramborové a houskové knedlíky, červené zelí 129,-
  250g Halušky s uzeným masem a zelím 114,-
  300g Špagety Milanese se šunkou, zeleninou, houbami a tomatovou omáčkou, sypané sýrem Gran Mulino 121,-
Saláty:
  Rajčatový s cibulkou 50,-
  Šopský salát 50,-
  Okurkový 50,-
Moučníky:
  Teplý jablečný koláč s drobenou a čerstvou šlehačkou 40,-
  Ovocný pohár s vanilkovou zmrzlinou a čerstvou šlehačkou 50,-
  Palačinka se zmrzlinou a čerstvou šlehačkou 50,-
 
* s kostí
1ks pečiva, 1ks knedlíků 4,-Kč
 
Jídla pro Vás připravil Honza
Chcete dostávat denní menu do svého emailu? Napište na email: pivnice@uzivalu.cz
U Zívalů © 2015
*